moda-je-moj-zivot

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vražedné opätky: Modelky si takmer dolámali nohy!

Ak ste si doteraz mysleli, že všetky modelky majú chodenie na vysokých podpätkoch zvládnuté na jednotku, vyvedieme vás z omylu. Prehliadka odevnej značky DSquared2, ktorá sa uskutočnila vo štvrtok na poludnie v Miláne, potvrdila opak. Na obranu vychytených manekýnok treba však pripomenúť, že topánky, ktoré im naordinovali dizajnéri, boli priam vražedné.

Prehliadka značky DSquared2 s trendami na jeseň-zimu 2008/09 v Miláne. Modelkám to tvorcovia poriadne osladili vysokánskymi podpätkami. Niektoré dievčatá ich nezvládli a radšej si ich vyzuli.
Prehliadka značky DSquared2 s trendami na jeseň-zimu 2008/09 v Miláne. Modelkám to tvorcovia poriadne osladili vysokánskymi podpätkami. Niektoré dievčatá ich nezvládli a radšej si ich vyzuli.

Viac ako pätnásťcentimetrový podpätok tvorený len tenučkou kovovou ihlicou a k tomu ešte spodok topánky na platforme (veľké foto)- tak nejako si predstavujú obuv pre ženy na sezónu jeseň-zima 2008/09 návrhári Dean a Dan Catenovci, ktorí tvoria pre DSquared 2. Hoci ich nová kolekcia bola opäť mimoriadne ženská a zvodná, topánky na podpätku boli jednoducho nenositeľné.

Hoci v úvode šou modelky ako tak zvládali balans na vysokej nohe, v závere už to jedna z nich nevydržala a zhodila topánky z nôh. A podľa pravidla, že vždy musí niekto začať prvý, ju nasledovalo niekoľko ďalších kolegýň (veľké foto). Bez podpätkov dokončila chôdzu na móle aj topmodelka Bianca Balti. "Jednoducho to nebolo možné. Naozaj sme nevedeli chodiť v takých topánkach," priznala po prehliadke, ktorú si prišla pozrieť aj speváčka Fergie. Jej topánky vyzerali o poznanie pohodlnejšie a to isté sa dať povedať aj o dvojici autorov kolekcie. Nuž, možno by ich niektoré manekýnky nechali za trest chodiť na podobných "smrťákoch".


Moda | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014