moda-je-moj-zivot

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Top: Najčudnejšie topánky

Ste ten typ ženy, ktorý sa cíti nesvoj, ak si dá na seba čo i len jednu extravagantnú vec? Alebo vám neskombinovateľné kombinácie prinášajú radosť a ustavične hľadáte, ako svoj netradičný outfit vylepšiť a okolie šokovať svojou odvahou v móde? Či už patríte k jednej alebo druhej skupine, nenechajte si ujsť galériu s tými najnezvyčajnejšími topánkami, na aké na webe natrafíte.

Opätkové bez opätkov
Znie to ako riadny paradox, však? Ale verte tomu, že dizajnéri prišli aj na to ako vyriešiť otázku lodičiek na vysokých podpätkoch bez toho, aby podpätky k topánke vôbec pridávali. Ide o obuv, ktorá má len polovičnú platformu v prvej polovici topánky. Päta zostane napriek tomu vysoko zdvihnutá, prstová časť spočíva na platforme. Že by ste v tom nedokázali chodiť? Určite by ste to zvládli – tak ako modelky, ktoré si podobné typy topánok museli obuť kvôli prehliadkam. Top: Najčudnejšie topánky


Miesto podpätku klinec, revolver, železo a iný kov, zaoblené podpätky, s rozličnými aplikáciami a výzdobou, to nájdete nielen na prehlaidkach módnych návrhárov, ale aj v dizajnérskych obchodoch. Je jasné, že na klincovom podpätku by sme prešli sotva pár metrov, a tak dizajnéri podobných topánkových úletov svoje originálne výrobky prezentujú len ako dekorácie.

Najoriginálnejšie podpätky

 

Expertom na netradičné topánky bol dnes už zosnulý britský návrhár Alexander McQueen, ktorý zhotovil aj lodičky s dvoma podpätkami – jeden bol vpredu, druhý vzadu (obrázok).

Ako na trávičke
Ako behať po tráve, keď brázdite ulice veľkomesta? Čo takto zaobstarať si trávové flip-flopy, ktoré sa stali hitom leta v roku 2008? Tráva vyrastie za dva týždne a pri dôkladnej starostlivosti flip-flopy vydržia aj štyri mesiace. Len pozor, aby ste ich nezabudli polievať.

Top: Najčudnejšie topánky

tie su celkom peknee... :))

Top: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánky

tie su take valentinske...ale chodiť v nich musi byt velmi naročnee...

Top: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánkyTop: Najčudnejšie topánky

 


Moda | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014