moda-je-moj-zivot

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Módna polícia z Cannes: Takto sa obliekli najväčšie hviezdy!

Dita von Teese počas filmového festivalu Cannes 2009.

     

Dita von Teese

  

Klasika. Ditu som už na červenom koberci videla v tak grandióznych róbach, že tentokrát musím vyjadriť sklamanie. Síce nič nepokazila, ale od majsterky štýlu a originality by som čakala viac . Účes aj vizáž, štandardne super.

 

 

 

         Diane Kruger počas filmového festivalu Cannes 2009.

       

Diane Kruger

                              

Herečka, ktorá stvárnila Helenu Trójsku, bola neodolateľná. Páči sa mi, že zvolila šaty s takouto potlačou. Na jednej strane nežná biela, na druhej strane nápaditá strieborná potlač. Odhalený chrbát je sexi a s účesom je to perfektne vymyslené retro. Mejkap by som trošku zvýraznila.

Penelope Cruz počas filmového festivalu Cannes 2009.

Penelope Cruz

Antická bohyňa! Penelope pôsobila zvodne a maximálne étericky. Jemná fialková róba značky Marchesa a diamanty Chopard ju vyniesli na piedestál a bola neprehliadnuteľná. Páči sa mi aj romantický účes. K takejto výraznej farbe už netreba priveľmi riešiť mejkap, alebo nápadité šperky... Bravó!

Eva Herzigová počas filmového festivalu Cannes 2009.

Eva Herzigová

Wow! Česká topmodelka podľa mňa patrila medzi najlepšie oblečené ženy filmového festivalu. Odvážny model s rafinovaným korzetovým vrchom a nariasenou sukňou ulahodil jej postave . Čo sa mi však páči najviac, sú dokonalé topánky. Absolútna femme fatal!

 

 

Paris Hilton počas filmového festivalu Cannes 2009.

Paris Hilton

No, musím povedať, že dedička hotelové impéria to poriadne prehnala. Blondínka na seba nahádzala toľko trblietok, že sa v nich celkom stratila. Šaty sú síce krásne, ale ja by som jej prísne zakázala použiť ostatné doplnky, vrátane lodičiek. Vyzerá ako výstavný krištáľ.

 


Modna policia | stály odkaz

Komentáre

  1. super
    Super super super
    publikované: 03.07.2011 14:12:28 | autor: misi (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014