moda-je-moj-zivot

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Gwyneth Paltrow v bielom: Spredu mníška, zozadu zvodkyňa!

LOS ANGELES – Sofistikovaná kráska! Pri pohľade na bielu róbu, do ktorej sa herečka Gwyneth Paltrow (38) zahalila, nejednému pozorovateľovi asi napadlo slovíčko „nudná“. Od pravdy to však má poriadne ďaleko. Zozadu totiž blondínka vyzerá ako poriadne vyzývavá hriešnica! Stala sa kráľovnou večera! Hoci hviezdy si môžu vyberať róby od výmyslu sveta, neraz sa vedia aj poriadne doobliekať. To však nie je prípad Gwyneth Paltrow, ktorá v si v poslednom čase vyberá naozaj originálne outfity. Svojich priaznivov nesklamala ani tentoraz. V bielej róbe od návrhára Emilia Pucci vyzerala štýlovo a vzrušujúco zároveň!

Čo pridala vpredu, to ubrala vzadu! Gwyneth tentokrát pozornosť nepútala svojím dekoltom, ale odhaleným chrbtom, bokom aj stehnom. Šaty pritom pokope držala len jemná šnúrka. Celý outfit doplnila čiernymi remienkovými topánkami.

Pre úlohu country speváčky vo filme Country Strong musela Gwyneth upraviť aj svoju postavu: „Bola som v skvelej forme po účinkovaní vo filme Iron Man 2, ale režisér povedal: „Nechcem, aby si bola taká svalnatá.“ Blondínka teda musela pár kíl pribrať – a podarilo sa jej to bez problémov. „Ani som sa nesnažila pribrať, skôr som chcela zjemniť svoje tvary a necvičiť toľko ako pred tým.“ Nuž, jej postava vyzerá v každom prípade fantasticky!


Moda | stály odkaz

Komentáre

  1. Neviem, ale ku vkusu to má ďaleko
    .
    publikované: 04.02.2011 08:56:00 | autor: Hyeronymia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014